دوشنبه 20 آذر ماه سال 1396
پرتال دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان
بازدید جنای آقای دکتر پورعباس معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی

تاریخ ارسال : 1396/08/30  |  نويسنده :   |  بازدید: 57  |  گروه خبري : 11

بازدید جناب آقای دکتر پورعباس  معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی و هیات همراه  از واحد آبادان

در تاریخ    96/8/27   جناب آقای دکتر پور عباس و مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان ( آقایان  دکتر شهرام لک ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و  واحد اهواز ، دکتر سروش زرین آبادی  دبیر محترم هیات امناء استان خوزستان ، دکتر پرویز عسکری  معاونت محترم برنامه ریزی واحد اهواز  )  از واحد آبادان بازدید بعمل آوردند.در ابتدا  با حضور بر مزار شهدای گمنام  اهداء گل و فاتحه  به روح پاک این دو شهید انجام شد. سپس از مکان های مختلف دانشگاه ، پروژه در حال اتمام آمفی تاتر  و ......... بازدید به عمل آمد .همچنین توسط ریاست محترم واحد آبادان جناب آقای دکتر رکابدار  گزارش عملکرد  واحد در سال   1396   و  بیان مشکلات و بررسی فرصت های موجود  ارائه شد و  در ادامه جناب آقای دکتر پور عباس با بیان راهکارهای کاربردی  برای رفع    موانع  و  مشکلات موجود راهنمایی و ارائه طریق فرمودند.

پرسش و پاسخ    |    نقشه سایت    |    آلبوم عکس    |    اخبار سایت

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان می باشد.