يكشنبه 05 خرداد ماه سال 1398
پرتال دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان
گردهمایی دانشجویان جهان اسلام

تاریخ ارسال : 1397/08/27  |  نويسنده :   |  بازدید: 235  |  گروه خبري : 11

محمدعلی بنی سعید دبیر هیأت موسس انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان خبر داد:

حضور مسئولین و اعضای واحد بین الملل انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان در دومین دوره سفیران انقلاب

محمدعلی بنی سعید گفت: اعزام 10 نفر از دانشجویان فعال عرصه بین الملل در دوره بین المللی سفیران انقلاب و شرکت در گردهمایی دانشجویان جهان اسلام که به مدت دو روز به میزبانی دانشگاه شهید چمران با حضور دیپلمات ها، سفرا و چهره  های شاخص بین المللی جهان اسلام با محورهای(جنبش های اسلامی در آمریکا_  اصول و بایسته های کارفرهنگی در فضای بین الملل_ فضای دانشجویی در اروپا و چگونگی تعامل و تأثیر گذاری_ میزگرد دانشجویان جهان اسلام و....) برگزار گردید.

عضو شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان ادامه داد: این دوره و گردهمایی با رویکردی فرا ملی و فرا جناحی در صدد ایجاد وحدت بین مسلمانان و بخصوص کشورهای جهان اسلام و همچنین تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر تبیین فرایند تحقق اهداف انقلاب اسلامی که در نهایت به شکل گیری تمدن بین الملل اسلامی برسد

محمدعلی بنی سعید تصریح کرد: در این دوره دو روزه از اساتید و چهره های برجسته بین المللی همچون استاد نادر طالب زاده، دکتر ساداتیان(سفیر سابق ایران در انگلستان) زینب مهنا از لبنان (بانوی فعال حقوق بشر) عدی التمیمی از یمن  (فعالین دانشگاهی عرصه جهان اسلام) و دیگر شخصیت های بین الملی که حضور داشتن و باعث محوریت بخشیدن و پویایی این نشست دو روزه گردیدند.

بنی سعید در پایان با تأکید بر اینکه دانشجویان بعنوان اقشار فرهیخته جامعه باید فضای بین الملل را به خوبی درک کنند گفت: واحد بین الملل انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد واحد آبادان در آینده ای نه چندان دور برنامه های کلانی برای محوریت بخشیدن و جریان سازی در این زمینه را دارد و از تمانی دانشجویان و فعالین حوزه بین الملل دعوت به همکاری می کند.

پرسش و پاسخ    |    نقشه سایت    |    آلبوم عکس    |    اخبار سایت

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان می باشد.