يكشنبه 05 خرداد ماه سال 1398
پرتال دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان
امام خامنه‌ای در پیامی حادثه مصیبت‌بار درگذشت دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات را تسلیت گفتند.

تاریخ ارسال : 1397/10/09  |  نويسنده :   |  بازدید: 195  |  گروه خبري : 5

حادثه‌ مصیبت‌ بار دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات دردآور است

حادثه‌ مصیبت‌بار دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات دردآور است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب اسلامی، در پی وقوع حادثه برای اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران که به جان باختن و جراحت تعدادی از دانشجویان انجامید، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی این حادثه‌ی مصیبت‌بار و دردآور را تسلیت گفتند.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:

بسمه تعالی

حادثه مصیبت‌بار امروز که به درگذشت هشت نفر از دانشجویان عزیز و زخمی شدن تعدادی دیگر انجامید بسیار دردآور و تأسف‌بار است. اینجانب ضمن ابراز همدردی با مصیبت‌دیدگان و عموم جامعه‌ دانشگاهی، به همه‌ بازماندگان این عزیزان تسلیت عرض می‌کنم و شفای مجروحان را از خداوند متعال مسئلت می‌نمایم و از خداوند صبر و اجر برای خانواده‌های داغدار طلب می‌کنم.

سیّدعلی خامنه‌ای
۹۷/۱۰/۰۴

پرسش و پاسخ    |    نقشه سایت    |    آلبوم عکس    |    اخبار سایت

تمامی حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آبادان می باشد.